Zakinthos - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Zakinthos - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Zakinthos

Door: Bob en Mia

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

03 Juni 2010 | Griekenland, Athene

Hallo allemaal,

Jullie hebben mazzel, weer een verslag, waar jullie je doorheen moeten worstelen, maar we zullen het kort houden.
Zoals jullie gisteren al hebben kunnen lezen, hebben we vanochtend om 11 uur de boot kunnen nemen naar het Ionische eiland Zakinthos, dat duurde ongeveer een uur.
Bij aankomst viel het ons op dat het er vanaf de boot al lieflijk uitzag, en dat klopte ook, we zijn er nog maar een paar uur, maar we vinden het tot nu toe erg mooi, ons appartement ligt in het kleine bergdorpje Keri, dat ligt helemaal in de zuiden, maar Martine wat een geweldige locatie, schitterend uitzicht en een geweldig complex.
Zijn bij aankomst eerst langs het strand gan lopen naar Keri Beach ennhebben daar wat rond gekuierd, daarna lekker bij ons appartement aan het zwembad gaan zitten, om om 8 uur wederom naar de beach te lopen voor het avondeten, dit keer een griekse vleesschotel voor 2 personen, heerlijk !!!
Voldaan zijn we weer terug gelopen naar ons appartement.
Morgen gaan we verder het eiland verkennen, dus dit verhaal wordt vervolgd.
Maar Conny heb je de mooie foto van Bob in de startblokken wel gezien ???
Hieronder nog wat foto' s van Zakinthos.
Tot de volgende keer maar weer.

Groetjes, Bob en Mia

• 04 Juni 2010 - 05:54

Hetty:

Wat ziet het er ontzettend leuk uit. Je hebt wel weer een schitterende route uitgezet. Als jullie terug zijn mag je met me mee denken over de route in Ierland ! Inmiddels is thuis het gruis opgetrokken en is een schitterende badkamer zichtbaar geworden !
    Ga door met genieten,

Kus en poot !

Hetty en de beestenboel xxxxxxxxxxxxxxxxx