Olijfje - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Olijfje - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Olijfje

Door: Bob en Mia

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

05 Juni 2010 | Griekenland, Athene

Hallo lieve allemaal,

Toch nog even een kort verslagje van vandaag.
Froukje en Mike bedankt voor het compliment, we doen ons best, en proberen iedereen een beetje mee te laten reizen.
Vanochtend werden we wakker met regen en onweer, ja dat hadden we niet verwacht, de hele vakantie nog geen druppel regen en dan uitgerekend hier in Griekenland.
De zee was ook wilder dan gisteren en het waaide meer.
Om een uur of 11 was het droog, dus wij gelijk naar het haventje voor onze zeeschildpadden boottour, maar die ging niet door, ze waren er eerlijk in, met dit weer zag je toch geen zeeschildpadden, en de zon moest schijnen, en na de bui bleef het bewolkt.
We hebben toch een hele fijne dag gehad, met soms zon en dan weer bewolking, we zijn wat bergdorpjes afgegaan, waar je soms maar net met de auto door kan, en de tijd is stil blijven staan, de bevolking is heel relaxed en het lijkt wel of ze hele dagen aan tafeltjes op kleine pleintjes met elkaar vertoeven.
In een heel klein dorpje kwamen we de oudste olijfboom van het eiland tegen, en als je goed op de foto kijkt, vraag je, je af wie is nou de echte olifant ????
We hebben net gegeten in ons favoriete Griekse restaurant aan het strand, het is hier heel gezellig, de eigenaar had het gisteren voorzien
op een Hollandse meid, die in het restaurant zat te eten, en kwam aan ons een belangrijke vraag stellen : hoe zeg je in het hollands, je bent mooi ???
Nou eer we hem dat geleerd hadden om uit te spreken, ging de tent bijna dicht en waren de meiden ook bijna verdwenen, we zijn toen weggegaan en weten niet wat er daarna gebeurd is.
Morgen staan we vroeg op, om 9 uur vertrekt de boot naar Kefalonia, het volgende Ionische eiland wat we aan gaan doen, en zijn benieuwd wat dat ons weer gaat brengen.
We hopen er weer internet te hebben, om jullie weer op de hoogte te kunnen houden.
Tot zover weer dit verslag.

Groetjes en liefs,
Bob en Mia

• 06 Juni 2010 - 17:14

Marlies En Ton:

Het ziet er daar weer heel mooi uit, mooie foto's en als ik het zo allemaal volg ook overal lekker eten. Ook heel belangrijk op vakantie.