Zuid Kefalonia - Reisverslag uit Kefalonia, Griekenland van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Zuid Kefalonia - Reisverslag uit Kefalonia, Griekenland van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Zuid Kefalonia

Door: Bob en Mia

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

07 Juni 2010 | Griekenland, Kefalonia

Hallo allemaal,

Bedankt weer voor jullie reacties, erg leuk.
Vandaag hebben we het zuiden van Kefalonia verkend, zijn via kleine bergdorpjes zoals Skala, Poros, langs de kust naar het
gezellige havenplaatsje Sami gereden.
Zijn toen uitgekomen bij het Melissani meer, daar loop je steil naar beneden, want het is een ondergronds meer, waar 5000 jaar geleden een groot gedeelte van het dak van de grot is ingestort, je wordt met kano's door de grot gevaren, waar het water door de lichtinval van boven weer prachtig blauw is.
Daarna door de bergen, die hier best hoog zijn, weer richting Argostoli gereden waar in de buurt ons mooie resort ligt, het is hier erg gezellig, en hebben voordat we gingen eten nog een paar uurtjes aan het zwembad gelegen, dus we vervelen ons nog niet.
Dit was het weer voor vandaag, morgen gaan we het noorden verkennen, dus zeggen we, tot morgen.
Groetjes van ons beiden,

Bob en Mia

• 07 Juni 2010 - 20:56

Marlies En Ton:

De foto's zien er weer geweldig uit. Prachtig weer en een mooie schilderachtige omgeving. Wij genieten mee.

• 07 Juni 2010 - 21:19

Maja:

Hoi,

Wat ziet het er weer mooi en gezellig uit. als ik jullie verhalen lees lijkt het net of ik ook een beetje op vakantie ben. bedankt!

• 08 Juni 2010 - 10:52

Sharon:

Hey Bob en Mia,

Bedankt weer voor jullie leuke verslagen en erg mooie foto's...
    Geniet er maar lekker van... Hier voorspellen ze regen..... regen.... regen.... en nog meer regen.... dus een vraagje... wil je wat zon deze kant opsturen???

Groetjes
    Sharon

• 08 Juni 2010 - 11:15

Lena:

hey

wat een fotos weer ik ben stik jaloers..
    Ik heb ook goed nieuws!! ik ben van 0 uur contract naar 9,5 vaste dienst gegaan en dus 9,5 uur contract krijg :)

enne wat een helder water zeg!!! bohh daar zou ik wel een duik in willen nemen...

Liefssss

• 09 Juni 2010 - 07:43

Lizet Van Den Enden:

Hoi Mia en Bob

Weer leuke fotos en jullie genieten er duidelijk van (en gelijk heb je) enne ook een leuke hond !!
    Hier is het een druilerige dag maar dat is niet erg om te werken
    groetjes Lizet