White Sands Dunes
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
20 September 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Daar zijn we weer !!!!!
Vandaag het White Sands Dunes Nat. park bezocht, het was oogverblindend wit, mooi en heet. Het leek net of we in Noorwegen s'winters over de hoogvlaktes reden en de poolcircel passeerden, alleen was het nu ongeveer 35 graden i.p.v. min 15.
We hebben diverse trails gelopen, maar je moest je wel registreren en daarna weer afmelden, veel water meenemen en je goed tegen zonnebrand insmeren, dat hebben we dus maar gedaan, maar het was inderdaad bloedje HEET, in ieder geval weer een mooie ervaring en Maja je Nationale parken pass werkt, vandaag voor het eerst uitgeprobeerd.
Daarna zijn we naar Silver City gereden een oud western stadje en ja hoor daar komen ze weer, Billy the Kid is hier opgegroeid en heeft hier zijn eerste overval en moord gepleegd, heeft er ook nog gevangen gezeten.
Morgen gaan we richting Tomstone ( OK Corral ) daar zijn we al eens geweest, maar we komen er nu toevallig doorheen, dus kunnen we daar even een sanitaire stop maken en wat eten en drinken in een van de vele saloons.
Nou dit was het waar voor vandaag,
Robin voor jou nog een truck bij de foto' s, wordt weer vervolgd.
Groetjes Bob en Mia
21 September 2008 - 08:56
Joop En Adrie:
Hallo Bob en Mia,
Geweldig om over al jullie belevenissen tijdens de vakantie te lezen. Ziet er allemaal heel leuk en indrukwekkend uit.
Heel veel plezier nog en de hartelijke groetjes van Joop en Adrie -
21 September 2008 - 09:54
Jezusje:
Lieve Bob en Mia,
De foto's zijn schitterend, vooral die van de white dunes. Leuk, morgen naar Tombstone, misschien eten bij Big nose Kate, ik heb daar toen heerlijk gegeten. Hier gaat alles zijn gangetje, mooi herfstweer, maar geen 35 graden.
Kusjes en lik van Ciarhan,
Hetty
21 September 2008 - 10:23
Margret:
Hoi Mia en Bob,
Wat een schitterende foto's van de White Dunes!!!!
Geweldig, wat uniek om dat eens te zien en dan het mooie weer wat jullie erbij hebben.
Daar boffen jullie enorm mee en we hopen dat het nog lang zo mag zijn.
Reis lekker verder zo, wij genieten met jullie mee!!!
Hier is alles oké.
Heel veel groetjes en liefs,
Oom Albert, tante Annie, Feiko en Margret.
21 September 2008 - 11:20
Oanh:
Hallo avonturiers!
Wat hebben jullie weer veel meegemaakt zeg! Prachtig uitzicht, zo alles wit. Heel bijzonder. Veel plezier nog en maak nog maar heel veel foto's, het is erg leuk om jullie verhalen bij te houden :)
Groetjes Oanh
PS. Mi, wanneer moet je weer aan de bak? -
21 September 2008 - 11:39
Marie En Cliff En ?:
Hey hallo daar....
Wat een geweldige foto's!! leuk om te lezen dat het allemaal zo goed gaat en dat jullie genieten van de reis ! Hier in NL gaat ook alles lekker. Marietje is al aardig aan het groeien (breedte), komt door de zwangerschap en niet door het snoepen zegt ze. hahahah groot gelijk heeft ze. Verder gaat Lantack de scheepvaart in alle handtekeningen zijn gezet ;) Nogmaals geweldig om te zien dat jullie weer een mooie reis aan het meemaken zijn. Goed bezig saampies !!! we blijven de site volgen....doei doei -
21 September 2008 - 13:08
André:
Hoi hoi,
Dat gaat goed daar in de States zo te lezen en te zien. Echt heel leuk om jullie zo te volgen!! Geniet er maar lekker van. En Bob: vergeet niet je bolletje goed in te smeren!! :-)
Groetjes uit Papecity. -
21 September 2008 - 13:54
Robin & Therese:
ja heb de foto weer gezien van de truck wat is ie weer mooi he ik vindt dat echt mooie dingen maar goed ook zie ik weer dat jullie het nog steeds gezellig hebben hihihihi ik lees graag jullie vervolg weer hihihihi xxxxxxxxxxx
Robin & Therese -
24 September 2008 - 14:23
Jacqueline:
ha, ik volg jullie!!!
ik ben een beetje jaloers, hier is het 13 graden, nat en koud dus!!
dikke kus