Weer Thuis
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
10 Oktober 2008 | Nederland, Halsteren
Jazeker we zijn weer thuis, na wederom een droomvlucht, welke op tijd vertrok en maar 7 uur duurde.
We kunnen terug kijken op een zeer mooie en leuke vakentie, we hebben ontzettend veel gezien, leuke mensen ontmoet, maar het is toch weer heerlijk om thuis te komen.
Wij willen graag iedereen bedanken die onze site gevolgd heeft en er op gereageerd heeft.
Wij gaan ons nu weer focussen op de volgende vakantie, ons motto is zolang het kan, blijven genieten.
Zometeen gaan we naar bed, want afgelopen nacht hebben we door het tijdsverschil de nacht overgeslagen, maar morgen zijn we weer het mannetje en het vrouwtje.
We zullen voorlopig maar zeggen tot ooit de volgende site.
Groetjes Bob en Mia
10 Oktober 2008 - 20:56
Ton:
mooi dat jullie weer veilig thuis gekomen zijn. Bedankt voor de mooi foto's. Slaapse en weer fris op. -
11 Oktober 2008 - 16:04
Sharon:
Hoi Mia en Bob,
Bedankt voor jullie mooie verslagen...
ik heb ervan genoten...
Fijn dat jullie weer veilig terug zijn...
Liefs
Sharon -
12 Oktober 2008 - 09:36
Maja:
Hoi Mia en Bob,
Het was erg leuk om jullie verhalen te lezen en de mooie foto's te zien. Ook voor ons in Nederland een beetje meegenieten dus....
Welkom terug in Nederland en tot ziens.
groetjes,
Maja -
12 Oktober 2008 - 09:45
Oanh:
Hoi Bob en Mia,
Home sweet home zullen we maar zeggen. Fijn dat jullie weer lekker thuis zijn. Ik heb uiteraard veel plezier gehad aan jullie reisverhalen en de mooie foto's. Op naar de volgende bestemming!
Tot snel, groetjes! -
12 Oktober 2008 - 16:29
André:
Welkom thuis!!
Bedankt voor de leuke verslagen en de foto's.
Bob, ik spreek je van de week wel :-)
Groetjes vanuit Papecity