Op weg naar .......
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
20 Mei 2010 | Zwitserland, Airolo
Hierbij ons eerste verslag.
Vandaag heeft onze Bobbob ons zonder problemen naar ons hotel in Zwitserland gebracht.
Het is niet zo'n warme dag geweest, met af en toe een spatje regen en bewolkt, maar toen we eenmaal de Gotthardtunnel door waren, klaarde het op en de bergen zijn natuurlijk schitterend, we slapen in een hotel vlak achter het stationnetje wat zomaar dienst kan doen als een modelspoorbaan.
Zoals jullie weten zijn we onderweg naar Griekenland, maar eergisteren belde ons reisburo Top Travel met de mededeling dat er o.a. bij de ferry's in Griekenland gestaakt zou gaan worden, en er is nu iets veranderd aan de reis.
We kunnen pas een dag later overvaren naar Griekeland en niet zoals gepland vanuit Ancona, maar vanuit Venetië, we blijven daarom nu ook een dag extra in Italië, en een dag korter op Corfu, niets aan te doen, dat is overmacht, maar ons reisburo had snel actie ondernomen, zodat alles weer piekfijn overgeboekt is, en overmorgen gaan we het beleven of alles gelukt is, maar daar gaan we van uit.
Natuurlijk houden we jullie op de hoogte.
We gaan nu een hapje eten, en zullen maar zeggen tot het volgende verslag,
Groetjes, Bob en Mia
20 Mei 2010 - 18:02
Lena En De Bende :
Hoi bob en mia,
leuk verslagje weer,'maare dan treffen wij nederlanders toch maar weer met het mooie weer hier 21 grade :)..
Mail is gelezen, alles komt goed ;)...
we mailen, en zien elkaar op deze site wel weer hahahahaha
ik ga nu met de bende gtst kijken we hebben nu weekend
groetjes -
20 Mei 2010 - 18:11
Oanh:
Heeerlijk toch als je door overmacht een dagje langer in het romatische Venetie mag blijven? Dan kunnen jullie samen in een bootje varen ;)
Fijne reis, hopelijk hebben jullie weinig last van al die stakingen in Griekenland.
Liefs Oanh -
20 Mei 2010 - 18:36
Bas En Helma:
Hoi Mia en Bob,
Fijn te horen dat de 1e reisdag goed is verlopen en jullie in het mooie Zwitserland zijn aangekomen.
Omdat jullie er maar 1 dag zijn zal ik niet beginnen over Bob "in die Lederhosen" ;)
Geniet van de mooie omgeving en tot het volgende verslag.
Bas en Helma -
20 Mei 2010 - 19:18
Sharon:
Hey vakantiegenieters...
Zo... de kop is er af... Jullie zijn gelukkig goed aangekomen bij jullie eerste overnachting...
En toch fijn dat jullie redelijk weer hebben gehad. Vanaf nu wordt het alleen maar beter... Toch?? daar zullen we maar gewoon vanuitgaan.
En het zat er natuurlijk wel in, dat er toch wat zou gebeuren... maar gelukkig is dat goed opgelost door het reisbureau.
Nou ik zou zeggen. Geniet, en laat ons een beetje mee genieten als dat lukt met het internet.
Veel plezier,
20 Mei 2010 - 20:18
André:
Fijn om te lezen dat de eerste etappe goed verlopen is.
Ach een dagje extra spaghetti is ook niet erg. Toch? :-)
Maareuh Bob, hoe zit het nou met de "korte boks"? ;-) Want die willen we hier natuurlijk ook aanschouwen!!
Op naar het volgende verslag.
Greetz from Pape-city. -
20 Mei 2010 - 20:22
Han En Conny:
Nou lieve mensen geniet er van en ik zal met veel plezier jullie verhalen lezen.
Goede reis en doe voorzichtig.
Han & Conny -
20 Mei 2010 - 21:54
Marlies En Ton:
Hebben ze geen last van de aswolk, dan van de stakers. Wij volgen jullie belevenissen ook op de voet, zij het dan vanuit een ander werelddeel. Geniet van het romantische Venetie, samen in een gondeltje, o sole mia! Veel foto's plaatsen he. -
21 Mei 2010 - 06:56
Conny:
Goed gedaan Bob! Jij bent een bovenstebeste bopper. Nu nog een cruise voor Mia, dat wordt vast een feestje, geniet ervan. -
21 Mei 2010 - 08:03
Annette:
Hoi Bob en Mia bij,deze wil ik jullie een hele leuke,mooie,fijne en zonnige vakantie toewensen.
Veel plezier,
xxx Annette