Groot verschil - Reisverslag uit Sirmione, Italië van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Groot verschil - Reisverslag uit Sirmione, Italië van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Groot verschil

Door: Bob en Mia

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

21 Mei 2010 | Italië, Sirmione

Hallo allemaal,

Allereerst bedankt voor al jullie reacties, leuk dat jullie weer onze verslagen lezen.
Het grote verschil zit hem in de temperatuur, gisteren werd het niet warmer of kouder dan 14 graden en ging de radiatorknop op 5 en stond je lang onder de douche om op te warmen, vandaag is het 28 graden geworden en dat valt ook ineens als een warme deken om je heen, maar beter zo, dan de kou.
Vanochtend zijn we na het ontbijt vertrokken uit Zwitserland en zijn door de besneeuwde bergen naar Italië gereden, en na een mooie tocht aangekomen in Sirmione wat aan het Gardameer ligt, nou Eelco het was een heel goed advies van je, we hebben een geweldig hotel, zitten momenteel op ons balkonnetje aan een borrel ( erger kan je ons niet straffen ) en zijn naar het oude Sirmione en Peschiera geweest, beiden leuk om te bezoeken.
We kunnen helaas nog geen foto's plaatsen er is iets mis met de site van waarbenjij, dus die houden jullie nog even tegoed. Morgen gaan we onze cruise maken naar Griekenland, en komen dan de volgende dag pas aan, dus 1 dag zullen we zowiezo geen verslag kunnen plaatsen, maar wie weet de volgende dag wel weer,met hopeloijk de foto's, we houden het spannend.
Zo luitjes, zijn jullie toch weer een beetje op de hoogte, we gaan zo lekker eten en zijn benieuwd wat de dag ons morgen brengt.
Groetjes van ons beiden,

Bob en Mia

• 21 Mei 2010 - 16:17

Joke En Frans:

Nou zo te horen gaat dat helemaal goed komen met jullie: Balkonnetje, borreltje, wat willen jullie nog meer? En dan nu op de boot naar Griekenand!!! Nou wij zijn er nu ook helemaal klaar voor. Dus dit wordt onze laatste mail, maar wij hopen jullie daar te ontmoeten, maar kunnen niets beloven natuurlijk.Nou geniet van de bootreis lekker op het dek met een borrel !!!! Liefs Joke en Frans

• 22 Mei 2010 - 01:25

Marlies En Ton:

Howdee mia en bob, leuk tripje hebben jullie vandaag gedaan. Italie, Peschiera.....heel mooi. De cruise gaat jullie vast en zeker ook heel erg bevallen. Heerlijk op zee met alle bijbehorende geluiden. Genieten hoor.
    Wij zijn vanmiddag weer terug aangekomen in las vegas en voelden ons meteen weer helemaal thuis in het hotel waar we ook bij aankomst hebben doorgebracht. We gaan nog 2 dagen door met genieten, maar toch komt steeds vaker de weemoed van het weer naat huis terug moeten naar boven. Nou ja, we gaan gewoon uitkijken naar volgend jaar en proberen we dan weer back to america te gaan.
    Heel veel fun en genot voor jullie, want voor jullie begint het immers allemaal nog maar net.
    Liefs van ons en tot jullie volgende verslag weer.

• 23 Mei 2010 - 07:33

OVERBUUURE
    MIBO SELLUV

• 24 Mei 2010 - 15:10

Ma:

Ben blij te horen dat jullie het goed maken. Vandaag 2e Pinksterdag hebben hetty en ik de achtertuin gedaan. Er moesten ng planten komen maar je wilt niet weten hoe druk het was in het tuincentrum. Wens jullie nog veel plezier en geniet ervan.

Liefs Ma XXXXX

• 24 Mei 2010 - 15:12

Jezusje:

Zo te horen genieten jullie ervan. Ben weer teruggekeerd van de werkweek, wat een happening !Je bent iedere dag zeker twee uur bezig het spul in en uit bed te krijgen. Een tillift is een betje weinig. Maar de kids hebben enorm genoten en ik ook. Hier is het schitterend weer, dat hebben jullie nu vast ook

• 25 Mei 2010 - 07:43

Meria:

Hallo Mibo bah na zo'n lang weekend (pinksteren) had ik moeite om te gaan werken ja dat snappen jullie wel he, maar toen ik een mail van jullie kreeg was is dat weer helemaal vergeten heerlijk die vakantiemail nou ik ben gelijk weer wat opgeknapt van de leuke reactie's en hoop snel wat foto's te mogen aanschouwen, verder wens ik jullie heeeeeel veeeeel plezier nog en dat je maar veel mag zien en lekker genieten, nou ik hou jullie in de gaten hoor. Doe voorzichtig en tot ziens groetjes jullie merie

• 25 Mei 2010 - 09:15

Martine:

Hoi Bob en Mia,

Zo te lezen vergaat het julie op het moment goed ! Groetjes Martine

• 25 Mei 2010 - 15:57

Eelco Stoel:

Hoi bob en mia,

Kreeg berichtje van Martine dat jullie onderweg zijn en leuk om op deze manier jullie avonturen te kunnen volgen. Fijn te horen dat Sirmione helemaal naar wens was :) Ik ga er vanuit dat jullie op Corfu zitten zonder tegenslagen met de bootovertocht deze keer maar ik hou jullie site in de gaten :) Veel plezier in ieder geval de komende weken

Groetjes uit een bewolkt Bergen op Zoom (op dit moment dan)

• 25 Mei 2010 - 18:54

Annette:

Niet te veel eten hoor!!!

en drink maar 'n lekker borreltje op jullie gezondheid.

Groetjes Annette

• 26 Mei 2010 - 10:08

Lizet Van Den Enden:

Hoi Luitjes

jullie zijn al lekker op dreef geniet er lekker van en tot in Griekenland

gr. Lizet

• 26 Mei 2010 - 13:33

Lilian Boudewijn:

Hi Bob en MNia,

Heb even niet meegekregen dat jullie weg zijn. Geniet van dat alles. Is prachtige omgeving daar. Zal duimen voor stralend weer.

groetjes en tot binnenkort

• 26 Mei 2010 - 16:40

Nathalie:

Hoi Bob en Mia,

Leuk om jullie reis op deze manier weer een beetje mee te beleven. Geniet er lekker van en veel plezier.

xx Naatje

• 26 Mei 2010 - 19:02

Janen Mony:

Nou er is belanstelling genoeg voor jullie reis.Zijn blij dat het weer goed is en de bootreis zal ook wel lukken.Hier altijd mooi weer.Nog 12 dagen en wij gaan weer huiswaarts.
    Geniet er van doen wij ook.Tot de volgende keer
    liefs Jan en Monyxxxxx