Oooooooooooooooooooooooooooooh PIZZA
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
24 September 2010 | Nederland, Halsteren
Vanaf 30 september gaan wij er nog even twee weekjes tussenuit en zoals jullie kunnen zien naar Italië, waar we van plan zijn om veel pizza's te gaan eten !!!
Via Zwitserland reizen we naar La Spezia om de Cinque Terre dorpen te bezoeken, vervolgens doen we o.a. Lucca, Pisa, San Gimignano, Siena, Rome, Pompeï en Florence aan, om via Zwitserland weer terug te rijden.
We hopen, net als de vorige keer, af en toe een verslag te kunnen plaatsen met foto's, en wij vinden het super als jullie die weer zouden lezen, en een reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd.
In ieder geval héél véél leesplezier, zo reist iedereen weer een beetje met ons mee, en alvast bedankt voor het lezen van de verslagen.
Groetjes, Bob en Mia
25 September 2010 - 09:39
André:
Ja joh, ga maar weer eens op vakantie, wij werken wel. :-) :-)
Maar ff zonder dollen, dat ziet er een leuk reisje uit. We zijn weer enorm benieuwd naar jullie verslagen en foto's. Veel plezier en geniet er maar lekker van.
Greetz from Papecity. -
28 September 2010 - 14:15
De Groentjes:
Hoi Bob en Mia
Wij gaan jullie zeker weer volgen, altijd leuk om te zien wat jullie allemaal meemaken.
Wachten met smart op de mooie foto's.
Veel plezier.
Bas en Helma -
30 September 2010 - 17:28
Jezusje Hetty:
Een hele fijne vakantie en veel plezier !!
Kus Hetty