Weer thuis
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
16 Oktober 2010 | Nederland, Halsteren
We zijn weer veilig thuis "onze Bob"
heeft het weer goed gedaan !!!
Om 2 uur waren we thuis, hebben alles al opgeruimd en de wasmachine draait lekker, we hebben het alleen koud, maar dat is maar even wennen.
Iedereen nogmaals bedankt en we zullen maar zeggen tot een eventuele volgende reis.
Hartelijke groeten,
Bob en Mia
16 Oktober 2010 - 16:14
Sharon:
Hey thuiskomers,
Welkom terug thuis... Heb weer met veel plezier jullie verslagen gelezen...
Kan het goed geloven dat jullie het nu koud hebben... jullie zijn niet alleen ha ha ha..
Bedankt weer dat we weer mee mochten kijken in jullie rondreis... het was weer de moeite waard!
18 Oktober 2010 - 12:14
Ma En Hettty:
Vanaf de boot naar Engeland. We zien er naar uit om tt shop till you drop. Zo te horen hebben jullie ook een fijne vakantie gehad. Morgen gaan we naar Canterbury, dus we amuseren ons wel.
Het weer is tot nu toe goed.
Ma en Hetty xxxxxxx -
18 Oktober 2010 - 12:25
Ma En Hettty:
Het weer is tot nu toe goed.
Ma en Hetty xxxxxxx -
18 Oktober 2010 - 17:03
Meria:
Hallo Mibo ben meer dan een week ziek geweest dus heb jullie niet kunnen volgen maar heb vandaag alles ingehaald wat een mooie foto's toch weer he fantastisch zeg ja daar kun je weer mooi op terug kijken hoor nou ik hoop dat jullie ondertussen gewend zijn aan de kou anders maar een extra jas aan he hoop jullie weer snel te zien groetjes vanuit rsd. jullie merie