Apache Trail - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Apache Trail - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Apache Trail

Door: Bob en Mia

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

22 September 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hallo lieve allemaal,

Vandaag de Apache Trail gereden en sommige stukjes bewandeld. De trail is grotendeels onverhard en inderdaad in eerste instantie door de apache indianen aangelegd,het is een schitterende, spectaculaire, en mooie route door de bergen, de temperatuur liep al weer gauw op naar de 40, even daalde hij dramatisch naar de 39 maar was het al weer gauw te boven tot weer de 40, maar we doen alles op ons gemak.
Onderweg op de trail kom je wat ghosttowns tegen zoals Goldfield en Tortilla Flat, waar het voornamelijk bestaat uit een kroeg, waar je op zadels aan de bar wat kunt eten en drinken, dus dat hebben wij ook maar gedaan, om even af te koelen toch ?
Onderweg zijn we ook mooie orgelpijpen ( grote cactussen) tegen gekomen.
Deze tocht heeft bijna de hele dag in beslag genomen, zijn daarna nog een stukje naar boven gereden, en morgen gaan we weer de natuur in, namelijk de Oak Creek Canyon.

Oanhnetje wat heb jij voor spectaculairs te vermelden, je maakt me wel nieuwsgierig, je mag het ook in mijn eigen mailbox vertellen hoor,
Toos weet wel welke.

Nou dit was het weer voor even,
tot het volgende verhaal maar weer,

Groetjes Bob en Mia

• 23 September 2008 - 09:46

Frans & Joke:

Hallo Bob & Mia,
    Dat was zeker wel fris die 39 graden ?(poe poe)
    Wij hebben net alle foto's weer bekeken, het ziet er allemaal erg leuk uit.
    (Net een filmdecor al die oude huisjes en benzinepomp en natuurlijk de oude auto's)
    Wij zijn benieuwd naar de volgende foto's.
    groetjes, Joke & Frans

• 23 September 2008 - 11:10

Sven:

He Mia en Bob,

ziet er opnieuw prachtig uit, ik word per update jaloerser dat ik hier zit (in het ook wel frisse Holland met 17 graden celsius...).

Geniet er nog maar even van!

• 23 September 2008 - 16:39

Wim Van Dongen:

39 graden!!! Te zot voor woorden, maar zo de berichten gelezen te hebben mag dat geenzins te pret drukken en hebben jullie het reuze naar de zin.Hier is de zomer voorbij denk ik dus geniet er nog meer even van./Wim

• 23 September 2008 - 16:58

Oanh:

Hallo!

Het spannende nieuws zal je wel in je mailbox zien.. en niet verdrietig worden hoor ;)

Hoe was het op die zadel haha! Je ziet er sexy uit hoor Mia! :)Weer prachtige foto's, het lijkt wel alsof je in de wereld van Lucky Luck bent gestapt. Ik dacht dat je het heet kreeg van Bob, maar 40 graden is wel erg heet. Wordt maar lekker bruin!

Geniet er nog van, groetjes!

• 23 September 2008 - 17:41

Ruud En Agnes:

Hallo Bob en Mia,
    Zo te zien is er niet veel veranderd en is het er nog even mooi maar ook warm. Nog roadrunners gezien?
    Geniet er van en tot ziens

• 23 September 2008 - 19:22

Ton:

man wat is het toch mooi he. Heerlijk die ruimte en altijd wat moois te zien. Keep on having fun.

• 23 September 2008 - 22:05

Chafik Elkardoudi:

Hallo Bob en Mia,

Net terug uit Canada/USA . Het was te gek in Montreal ,Boston en New York .Nog last van een JetLag en al begonnen met werken .
    Leuk al die verhalen te lezen . Geniet er van en goed smeren he ????
    Groetjes van Elkadootje

• 24 September 2008 - 07:46

CORRIE EN WIM:

NOU, DAT DOET MAAR
    ONZE BOILER GEEFT MAAR 38 GRADEN.
    TROUWENS, WEL LEUK ZO'N WEBSITE
    ZIET ER ALLEMAAL GOED UIT