Oak Creek Canyon
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
23 September 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vandaag door de Oak Creek Canyon gereden de loopt van Sedona naar Flagstaff, prachtige rode rotsen. Onderweg diverse trails gelopen, waarbij een van de trails we steeds de creek moesten oversteken, de ene keer over boomstammen de andere keer over stenen of door het water, waardoor we af en toe een nat voetje haalden, maar dat kan de pret niet drukken, inmiddels zijn we weer op de route 66 aangekomen en gaan die tot aan de Grand Canyon volgen.
Chafik fijn dat jullie ook genoten hebben en het was leuk jullie op Schiphol te hebben mogen ontmoeten, nu kan je ons nog volgen.
Helma en Bas nog een fijne vakantie week en Wim er zijn hier hele mooie visstekkies, dus wat let je !!!!!!!!!!
Wordt weer vervolgd,
Groetjes van ons beiden, Bob en Mia
24 September 2008 - 04:09
Robin & Therese:
dit ziet er zeker weer veel moois en belovend uit hoor toch blijft het mooi zeker weten. amerika is een super mooi land hoop zelf ook weer dat ik er mijn vakantie kan houden ( OOIT ) hihihihi xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Robin & Therese -
24 September 2008 - 15:31
Stefan Konings:
Hoi Bob en Mia,
Wat ziet het er daar mooi uit... ik word een beetje jaloers van al die reisverhalen!
De volgende keer ga ik ook mee hoor ;)
Fijne vakantie nog!!
Groetjes Stefan -
24 September 2008 - 20:52
Maja:
Hoi, ik krijg nu alweer zin om terug te gaan. tot wanneer was die pas geldig???
geniet nog maar lekker van het mooie weer, hier niet warmer dan 17 graden... -
24 September 2008 - 23:55
Marie En Cliff En ?:
Kijk wat een mooie foto's......goed bezig !!! internet maakt het wereldje een stuk kleiner super om jullie verhalen via deze weg te volgen ! Doe voorzichtig en geniet van de reis. Hier in NL alles perfect, zware hittegolf....35 graden....gisteren naar het strand geweest...fantastisch...wij jaloers? echt nie..... :) laterssss