quebec - Reisverslag uit Québec, Canada van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu quebec - Reisverslag uit Québec, Canada van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

quebec

Door: Bob en Mia

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

04 Juli 2009 | Canada, Québec

Hallo luitjes,

Bedankt voor al jullie reacties.
We waren vanochtend al op 4 uur plaatselijke tijd in de ochtend wakker, hebben toen lekker koffie gezet en zijn toen naar de Wal mart gereden om inkopen te doen, o.a. koeken voor bij de koffie, die we altijd onderweg zetten. We hadden dit keer een handige splitter bij voor in de sigaretten aansteker, je kon daar 2 dingen tegelijk op aansluiten, b.v. je telefoon en het koffie apparaat, ja jullie lezen het goed, we hadden en je kon, toen wij het koffie apparaat er bij aan deden, stond in mum van tijd de auto van binnen onder de rook, de splitter was totaal weggesmolten en verdwenen, wij naar de eerste de beste garage en daar hebben ze een nieuwe zekering in de auto gezet, altijd weer gezellig in zo'n garage. Daarna hebben we toch lekker koffie kunnen drinken met koeken,een tijdje later hebben we Quebec city bereikt, het is een hele leuke gezellige stad, het is net of je in Parijs bent zonder Eiffeltoren, maar wel met een schitterend chateau Frontenac, we hebben heerlijk buiten op een frans terras zittten eten.We hebben een fantastisch gezellig hotel, gelegen in de oude wijk en kunnen alles te voet bekijken. Het is hier ongeveer 22 graden, dus heerlijk om uit te houden. Morgen gaan we weer een stuk verder naar het noorden richting de staat labrador, dus tot de volgende mail maar weer,
Bob en Mia

• 04 Juli 2009 - 08:06

Sharon:

Wat een belevenis weer... Gelukkig niets ernstig en kunnen jullie je weg gewoon vervolgen...
    Die muurschildering is echt prachtig!!! Was dat de enige, of had je er nog meer??
    De temperatuur in Nederland is gelukkig wat aan het minderen... en de verwachting voor komende week.... regen

Groetjes
    Sharon

• 04 Juli 2009 - 09:44

Bas En Helma:

Hoi Mia en Bob,

Jullie wisten toch wel dat een sigaretteaansteker speciaal om te roken is?
    Maar gelukkig hebben we de foto's nog.
    Nee geintje, wat vervelend zeg en dat gelijk bij de eerste keer, hij zag er toch niet gammel uit.
    Quebec ziet er gezellig uit te zien op de foto's.
    Op naar labrador maar, we wachten jullie avonturen met ongeduld af.

Groetjes Bas en Helma

• 04 Juli 2009 - 09:46

Oanh:

Het is echt een pittoresk stadje zeg! Leuke foto's. Maak maar vooral veel foto's!

Groetjes x

• 06 Juli 2009 - 08:34

Robin:

hoi pa en ma de foto,s zien er zoals gewoonlijk weer top en mooi uit net als jullie auto ziet er ook niet verkeerd uit we blijven jullie zeker volgen net als voorgaande jaren hihihih . jullie reis is pas begonnen dus maak er nog mooie weken van samen

Groetjes en veel kussjes mij

• 06 Juli 2009 - 17:46

Lena & Daisy:

Hey,

Leuk om weer iets te lezen ;)..
    gelukkig hebben jullie het snel gemerkt in de auto dat het nogal rookte :P..

hier in nederland minder leuk weer..

geniet er dus maar van ;)

groetjes Lena en daisy