Massatoeristenkampen
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
29 Oktober 2011 | Spanje, Madrid
Even een kleine update van de laatste 2 dagen.
Ja jullie lezen het goed, de laatste twee avonden zijn we in de massatoeristenstrafkampen terecht gekomen.
Maar wat iemand ooit zei: elk nadeel heeft zijn voordeel en zal uitleggen waarom !!!
Gisteren zijn we met heerlijk weer uit Granada weggereden om op ons gemak langs de kust een stuk naar boven te rijden, de eindbestemming was Altea, dat ligt boven Benidorm, en toen we daar aan kwamen kwam de regen met bakken uit de hemel.
Het voordeel was dat we een junior suite toegewezen kregen die zo ruim was dat we elkaar soms kwijt waren ( soms een groot voordeel, haha )we hadden 2 overdekte terrassen, met zeezicht, pal aan het strand, de temperatuur was goed, dus konden toch heerlijk buiten zitten.
Voor 10 euro p.p. hadden we een buffet bijgeboekt en wat voor één, geweldig,
een klein nadeel was, dat het rollator gehalte erg hoog was, ahum, daar horen wij natuurlijk nog lang niet bij !!!!!
Vanmorgen weer met wat regen vertrokken, we waren nog niet onderweg of de hel brak los, wat een noodweer, de ruitenwissers konden het nauwelijks aan en hadden even het idee om te stoppen, maar dat is soms gevaarlijker dan door te rijden.
maar na goed één uur was het weer droog, de temperatuur liep op naar 23 en de zon kwam flauwtjes door.
Begin van de middag zijn we aangekomen in Cambrills een voorstadje van Tarragona in wederom een massahotel, een soort resort, het zit helemaal volbeboekt en hebben weer een kamer met balkon en zeezicht ( voordeel ) bij dit hotel zat HP er standaard bij, wij dachten een eenvoudige hap te krijgen, maar wederom een buffet niet normaal zo mooi, lekker en héél veel.
De eetzaal ging om 8 uur open, en wij waren present en toen wij om 9 uur vertrokken stond er nog een rij om binnen te komen van wel 50 meter, ongekend ( nadeel )
Maar goed hebben we dit ook weer eens meegemaakt, eigenlijk langs de hele oostkust van Spanje vanaf Benidorm tot aan de grens van Frankrijk zie je hoge flatgebouwen met hotels, bij Benidorm lijken het wel wolkenkrabbers, niets voor ons, dan viel Torremolinos nog mee, dat zag er allemaal goed verzorgd uit.
Een groot verschil dus als je uit Andalusië komt.
Morgen gaan we de grens over en belanden we in Cap d'Agde in bungalowpark Saint loup, daar hebben we heerlijke vakantiejaren met de kinderen doorgebracht, dus dat is voor ons een beetje nostalgie we zijn er volgens ons toch 20 jaar niet meer geweest.
We denken dat het volgende verslag wel zo'n beetje de laatste zal zijn, na Cap d'Agde hebben we nog 1 overnachting in Frankrijk, we doen het allemaal op ons gemak, dan blijft het leuk.
Tot de volgende keer maar weer,
Groetjes, Bob en Mia
29 Oktober 2011 - 21:06
Astrid:
Hey Mia en Bob,
Ik had al gehoord dat het aan de hele oostkust van Spanje noodweer is geweest. Hier is het weer sinds donderdagmiddag alweer goed, zon en weer boven de 25 graden, dus heerlijk. Jammer dat we de verslagen vanaf nu moeten missen, is altijd leuk om te lezen over jullie avonturen.
In ieder geval bedankt voor alle reisverslagen, de foto's en natuurlijk jullie bezoek. We hebben ervan genoten. Goede terugreis en geniet ze nog.
xxx
Astrid -
29 Oktober 2011 - 21:19
Simone , Marc ,Beau:
Hoi Bob en Mia, weer met veel plezier jullie reisverslagen gelezen ! Misschien een idee om een boek uit te geven : " reizen van Mibo , waar is het helemaal Wiskas " ...... Lachen hè!
Groetjes en geniet nog even ,
Marc , Simone en Beau -
30 Oktober 2011 - 08:10
Bas En Helma:
Wat een mooie belevenissen weer, Mia ben je niet gelijk een met die rollatorgangers een merklap of bingo begonnen zoals elke woensdagavond, hahaha?
Jullie hebben een beetje dezelfde situatie als wij in de USA hadden, zon, warm, zeg maar lekker en ga je naar een ander deel dan is het weer regen of noodweer maar dat maakt het spannend en afwisselend niet waar.
Veel plezier en leuke herinneringen in Cap d'Agde en we kijken weer uit naar het (laatste) verslag.
Groetjes -
30 Oktober 2011 - 11:23
Ad En Anja:
heerlijk decadent op een balkonnetje met een glaasje en nootjes. Uitzicht op zee, wat moet je nog meer. Ondanks het wat mindere weer misschien: gewoon dorgaan!!