Nostalgie - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Nostalgie - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Nostalgie

Door: Bob en Mia

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

31 Oktober 2011 | Frankrijk, Parijs

Hallo trouwe lezers,

Nog even een update over de laatste 2 dagen, gisteren hadden we geen internet vandaar.

Gisterochtend na een zeer goed en uitgebreid ontbijt, vertrokken uit het drukke hotel in Cambrills, en zijn verder langs de kust omhoog gegaan.

Eerst hebben we een bezoek gebracht aan Calella daar hebben we met vrienden in 1972 de bloemetjes buiten gezet en waren benieuwd of "ons hotel " er nog stond, dat was het geval, alleen was het nu omgetoverd in appartementen, voor de rest vonden wij het een rustig en gezellig plaatsje.

Toen verder naar Cap d'Agde in Frankrijk, waar we samen met de kinderen hele leuke herinneringen aan hebben en speciaal voor Cliff en Robin zetten we er een paar foto's van op de site.
Residence "Saint Loup " is nog precies hetzelfde als toen, alleen wat dichter begroeid en op dit moment natuurlijk heel rustig. De boulevard waren ze aan het opknappen maar daar was het toch gezellig druk.

Vandaag hebben we afwisselend stukken Route Nationaal de N7 en dan weer Route du Soleil gereden, dat was heel gezellig door al die kleine Franse dorpjes. Het weer was de afgelopen dagen weer heerlijk, gemiddeld 23 graden, dus korte broeken weer aan.

Morgen maken we de laatste kilometers naar huis en doen dat ook weer afwisselend, dus dit is het laatste verslag van deze vakantie.

We kunnen weer terug kijken op een hele mooie vakantie met vele nieuwe indrukken, we hebben genoten van Andalusië, de mensen, het zeer leuke, gastvrije en gezellige weerzien met Astrid, Michel, Bobbie en Tippi, de zon, de natuur, de mooie steden zoals Sevilla en Granada, en natuurlijk de witte dorpjes.

Wij willen jullie allemaal heel erg bedanken voor het meereizen met ons, en de leuke reacties, en we zullen maar zeggen tot een volgende reis ?

Groetjes, Bob en Mia

• 31 Oktober 2011 - 19:29

Astrid:

Hola Amigos,
    Jeetje...jullie hebben veel gezien en gedaan.....kon bijna niet geloven dat alles in jullie vakantie paste he...haha maar dat is dan toch helemaal gelukt. Nou luitjes, zorg dat jullie weer veilig thuis komen. En wanneer jullie ooit weer deze kant op komen....de Rosado staat koud hoor!
    Dikke kus
    Michel, Bobbie, Tippi en Astrid

• 01 November 2011 - 09:01

Ton En Marlies:

Helaas zit het er weer op, maar we hebben jullie dagelijkse belevenissen met plezier gevolgd. We hebben nu toch een andere kijk op Spanje gekregen en wie weet, vragen we jullie weer eens om advies voor een spaanse vakantie.
    Goede reis en geniet bnog van het laatste stukje.

• 01 November 2011 - 12:46

André:

Sjonge, is het al weer bijna voorbij voor jullie (en voor ons).
    Jammer hoor, want het was elke dag toch weer uitkijken naar de verhalen en de foto's.
    Geniet nog even van het laatste stukje, bedankt dat we met jullie (digitaal) mee mochten reizen,, kom veilig thuis en hopelijk snel tot de volgende vakantie.

Greetz from Pape-city.

PS Bob, maandagochtend weer het bekende Kemelbakkie? ;-)