Goede vlucht, aankomst en zorgen - Reisverslag uit Cornwall, Canada van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Goede vlucht, aankomst en zorgen - Reisverslag uit Cornwall, Canada van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Goede vlucht, aankomst en zorgen

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

09 Augustus 2012 | Canada, Cornwall

Hallo trouwe lezers,

Hierbij even een kort berichtje, wij hebben ondanks de vertraging van bijna 2 uur, een zeer goede vlucht met mooi uitzicht gehad, en zijn na 7 uur vliegen in Montreal geland.
De goede zorgen, daar bedoelen wij , jawel Marieke alle toeters en bellen werden uit de kast getrokken, om mij ( Mia ) met een rolstoel of karretje naar de gate te brengen, nou dat konden we wel lopen zeiden we, maar een stoel aan het gangpad zou wel fijn zijn, tot onze verbazing werden de gereserveerde stoelen van jou Marieke veranderd naar het gedeelte vlak achter de spacecabines ( want zo ziet de oude first class er momenteel uit ), dus we hadden veel meer beenruimte, goed voor de nodige oefeningen onderweg.
Marieke helaas geen foto van wat jij zo graag wilde zien, maar door jou inspanning hadden we wel mooie stoelen.

Om 2 uur plaatselijke tijd zijn we dus geland en om 3 uur stapten we al in onze mooie auto, we zijn nog nooit zo snel door de douane, koffers pakken en auto ophalen gegaan, deze keer echt een recordtijd, maar ja als je voor in het vliegtuig zit ben je bijna als eerste bij de douane en idem dito bij het verhuurbedrijf. We hebben een witte Toyota RAV4 ( voor de kenners ) en Bob reed er snel in weg, hebben ongeveer een uurtje gereden naar onze eerste rustplaats en dat is Cornwall in Ontario.
Na het inchecken zijn we direct naar de Wal-mart gereden voor de nodige boodschappen en gaan zo meteen nog wat drinken en dan lekker slapen,
maar proberen zo lang mogelijk op te blijven, het tijdverschil is 6 uur vroeger dus het valt nog mee, we hebben het wel eens erger gehad ( 10 uur ) maar alles went, zelfs mijn vent ( hahahaha )

We zullen maar zeggen tot het volgende verslag,

Groetjes Bob en Mia

• 09 Augustus 2012 - 08:17

Familie Rijks:

Heel veel plezier gewenst vanuit Bryce!
    We houden jullie in de gaten ;-)

Coen&Moira en de kids

• 09 Augustus 2012 - 08:43

Marieke:

Oeps en smiddags nogmaals een mailtje gestuurd naar AC in Canada. Heb toen nog extra gevraagd voor een stoel met meer beenruimte en doorgegeven aub GEEN assistence :). !e is dus doorgekomen, maar het 2e niet :). Gelukkig in ieder geval een goede start van jullie vakantie. Geniet ervan en ik lees snel weer jullie wonderlijke verhalen.

• 09 Augustus 2012 - 09:16

Bas En Helma:

Hoi vakantiegangers

Het is nu echt begonnen!
    Fijn dat het weer gelukt is om aan de andere kant van de plas te komen en dan ook nog zo lekker 'luxe'.
    We hebben jullie door de lucht geprobeerd te volgen, wat met tussenposen is gelukt maar natuurlijk wel de landing gezien. Het stuk over Montreal zal best ook mooi zijn geweest denk ik.
    Het was 13.44 toen de wielen de grond raakte en het vliegtuig op het kaartje zigzaggend heel Montreal ging verkennen (ik had even het idee dat Bob in de cockpit had plaatsgenomen :) )
    We zijn natuurlijk heel benieuwd naar jullie verslagen en belevenissen de komende weken.
    Veel plezier, rustig aan en we gaan jullie volgen.

Bas en Helma

• 09 Augustus 2012 - 10:55

Astrid:

Hey Mia en Bob,
    Nou, dat is een goede start van de vakantie! Veel plezier en ga jullie verhalen weer volgen hoor.
    Groetjes
    Astrid

• 09 Augustus 2012 - 11:05

André:

Hee vakantiegangers, goed om te lezen dat jullie veilig en wel zijn aangekomen.
    Het genieten gaat beginnen!!
    Vergeet vooral niet veel te schrijven en foto's te maken om ons mee te laten genieten!!
    Wij gaan jullie in ieder geval volgen!!

Greetz from Pape-city. 8-)

• 09 Augustus 2012 - 16:39

Ton En Marlies:

Hoi Mia en Bob,

Heel goed en prettig dat jullie op zo'n luxe manier hebben kunnen vliegen. Alle beenruimte die je extra hebt is mooi meegenomen, maar wat jullie nu weer voor elkaar hebben slaat werkelijk alles!!!!
    Rust lekker uit en slaap lekker, dan kan er morgen gestart worden aan al het moois en nieuws voor jullie. Waar wij natuurlijk van mogen meegenieten.
    Hele fijne vakantie en we volgen jullie

Howdy
    Ton en Marlies

• 09 Augustus 2012 - 19:25

Jacqueline:

lekker snel!! bij ons ging het niet zo!!
    2 uur canada en 4 uur op de grens naar usa!! en waarom weet ik nog niet, maar ja.... terug ging sneller, toen stond er een man met zijn arm te zwaaien!! hahaha,
    veel plezier xx jac

• 11 Augustus 2012 - 13:27

Annette Lamme:

Hoi Bob en Mia, geniet van jullie vakantie en maak er weer ´n mooie reis van. Leuk dat ik jullie reis via de computer weer mag meemaken. Ik geniet hier elke keer weer van.

Lieve groet van Annette