Quebec City - Reisverslag uit Québec, Canada van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Quebec City - Reisverslag uit Québec, Canada van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Quebec City

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

07 September 2012 | Canada, Québec

Hallo allemaal,

Ja dit wordt nu echt ons laatste verslag en wel uit Quebec.
Begin van de middag zijn we hier aangekomen en om een mooie skyline van de stad te zien, namen we het veetbootje welke de Saint Lawrence River oversteekt ( de Mohawk indianen noemen hem "Grote Waterweg ") en je daarbij een prachtig gezicht hebt op het beroemde
Chateau Frontenac. Dit is een hotel wat ligt op een hoge rots en heeft daardoor een weids uitzicht op de stad en rivier.

Het is de derde keer dat wij Quebec nu aandoen, en het is en blijft een gezellig Frans stadje met mooie oude pandjes.
Ook hebben we hier voor de derde keer bij hetzelfde restaurant, lekker buiten gegeten, de eigenaar kwam gelikjk op ons af, zo van ken ik jullie ergens van ??? Grappig hé !!!

In ieder geval het is hier gezellig lopen met ook nog eens mooie kleine winkeltjes,en het is een leuk slot voor onze vakantie.

Morgen rijden we naar Montreal om daar vandaan terug te vliegen naar Brussel en dat gaat lekker snel.

We kunnen wederom terug kijken op een geslaagde en zeer mooie vakantie met vele nieuwe indrukken, leuke gesprekken en natuurlijk ook zeer mooi weer.
We hebben genoten van het lieflijke New England, de bergen, de vele vissersplaatsjes, de grote steden, de Niagara watervallen, en het aantrekkelijke Prince Edward Island.
De reis was zeer afwisselend door steeds te veranderen van de bergen naar de zee.

Wij willen jullie allemaal heel hartelijk danken voor het meereizen met ons, en natuurlijk de leuke reacties, en wie weet misschien tot een volgende reis.

Dit keer niet zoveel foto´s we zijn bewust zonder camera´s de stad ingegaan, lekker even niets om je nek, maar we kiezen nog wel wat foto´s uit hoor !!!

Nogmaals bedankt ,
Groetjes Bob en Mia

Hoi Mibo's,

Wij hebben weer heerlijk mee gereisd met jullie en genoten van de verhalen en mooie foto's!

• 07 September 2012 - 09:09

Ad En Anja:

Dank voor alle leuke berichten en een goede thuisreis gewenst.
    We spreken elkaar binnenkort.

• 07 September 2012 - 14:58

Ton En Marlies:

Het was een mooie reis, afwisselend en we hebben spontaan zin in gekregen om daar ook eens te gaan rondneuzen.
    We wensen jullie een goede terugreis, dan kun je daarna nog lekker nagenieten, foto's en films bewerken en terug zien te komen in het nederlandse ritme.

Tot een volgende reis maar weer.

• 07 September 2012 - 17:02

Meria:

Nou heb weer even zitten genieten van jullie verhalen, en niet vergeten de mooie en leuke foto's. Geweldig wat een reis hebben jullie er weer van gemaakt.
    Goede terugreis naar brussel, tot snel. Moet ook weer. Beginnen volgende week.
    Goetjes corne en meria doeiiiiiiiii

• 08 September 2012 - 08:57

Bas En Helma:

Hallo Mia en Bob

• 08 September 2012 - 09:03

Bas En Helma:

Hallo Mia en Bob

Ik denk dat jullie weer thuis zijn als jullie dit lezen
    Het zijn voor jullie en een beetje voor ons een paar mooie weken geweest. Jullie hebben veel gezien, gefilmd en gefotografeerd en niet te vergeten veel beleefd.

Wij hebben van de verhalen en foto's genoten en keken er steeds weer naar uit.
    Bedankt voor de leuke en informatieve verslagen en tot de volgende keer zullen we maar zeggen

Groetjes
    Bas en Helma

PS Bob: gewoon weer maandag op de Kemel bij de afdeling Snip en 'k Snap der niks van....

• 08 September 2012 - 19:17

André:

Ook van ons bedankt voor jullie mooie vakantie, reisverhalen, foto's etc.
    Ook wij hebben weer enorm genoten deze keer.
    Een veilige en voorspoedige reis naar Halsteren gewenst.

Greetz from Pape-city. 8-)

PS Bob, CU maandag aan de Kemel voor een ouderwets bakkie automatenpleur.... :-)

• 09 September 2012 - 16:16

Sharon:

Hallo Mibo,

Wat heb ik weer genoten van jullie verslagen.... Bedankt voor de mooie en vooral leuke en grappige verhalen... Er zou zo 'n boekje van gemaakt kunnen worden... Nu even bijkomen vd reis.... Hopelijk weinig last v jetlag...

Tot gauw... Xxx

• 05 Maart 2013 - 11:12

Armanda:

Hoi Bob en Mia,

Wat leuk om jullie reisverslag te lezen. Ik kwam er op terecht via Google, omdat ik op zoek was naar reisverhalen over Prince Edwards Island. Ik ben een grote fan van Road to Avonlea, en ik zie heel wat bekende dingen voorbij komen.

Ik heb ook gezien dat jullie in Tororto zijn geweest. Wij willen in de zomer de reis van Halifax naar New York gaan maken door Canada. Dus Quebec, Montreal, Toronto staat ook op het programma.
    Ik zag dat je tips had gekregen om wat filmlocaties van Avonlea te bezoeken in het museum. Ik ben natuurlijk benieuwd naar deze tips, al moet ik zeggen dat ik al veel wijzer ben geworden door jullie reisverslagen.

Ik kon geen emailadres vinden, dus hopelijk lezen jullie dit een keer!

Groetjes.
    Armanda