Heutemeutereutefleute - Reisverslag uit Rättvik, Zweden van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu Heutemeutereutefleute - Reisverslag uit Rättvik, Zweden van Bob en Mia Lagendijk - WaarBenJij.nu

Heutemeutereutefleute

Door: Bob en Mia

Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia

08 Juli 2011 | Zweden, Rättvik

Hallo allemaal,

Ja jullie lezen het goed, we zijn in Zweden aangekomen, en beheersen de taal al heel goed. Gisteren na wat vertraging op de weg, auto's die met pech stonden , een groot ongeluk tussen Bremen en Hamburg op tijd aangekomen in Frederikshavn voor de super snelle overtocht naar Zweden, binnen 2 uur waren we aan de overkant, waar we gelijk aan de haven ons hotel indoken, en na 1 drankje ook ons bed, we zijn als een blok in slaap gevallen. Vandaag zijn we via diverse meren en bossen naar het Siljanmeer gereden waar we een leuk hotel hebben, die op een heuvel
ligt en vanuit ons raam kijken we zo op het meer.
Tot nu toe hebben we beide dagen volop zon gehad en liep de temperatuur op naar 27 graden, volgens weeronline blijft het de komende dagen waar we zitten mooi weer, dus dat is boffen.
We kunnen jullie helaas nog niet verblijden met foto's Bob moet zijn battterijtjes van zijn toestel nog even opladen, dus die houden jullie nog tegoed.
Morgen na het eten van een knackerbreudje gaan we wat leuke vissersplaatsjes bezoeken en hopelijk kunnen we dan wat leuke foto's maken.
We zullen maar zeggen tot het volgende verslag.
Groetjes, Bob en Mia

• 09 Juli 2011 - 07:25

Astrid:

Hey Mia en Bob,
    Klinkt al goed en dit is nog maar het begin. Veel plezier op jullie mooie reis, geniet ervan. Ga jullie volgen.
    Groetjes

genieten maar !

• 10 Juli 2011 - 12:10

Joke En Frans:

Hallo Bob en Mia,

Ben benieuwd naar de vissersplaatsjes, dus kom maar op met de foto's.We blijven jullie op de hielen volgen!!!