Witte dorpen en gezelligheid
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
20 Oktober 2011 | Spanje, Nerja
Nog even snel plaatsen we een reisverslag, we zijn net terug van een super gezellige en gastvrije avond bij Astrid en Michel in hun mooie huis in Nerja, lieve luitjes hartstikke bedankt hiervoor.
Vandaag hebben we diverse witte dorpen bezocht o.a. Frigilliana, Torrox en Competa, het lijkt wel of de huisjes tegen de bergwand aangeplakt zitten.
Morgen gaan we Nerja weer verlaten (wat we overigens een zeer leuke en gezellige plaats vinden )en gaan richting Ronda waar we 2 nachten zullen verblijven en van daaruit de Rots van Giblaltor zullen gaan bezoeken, met hopelijk de vele apen, vandaag ook nog een aap tegen gekomen en wel op de stoep bij een Mexicaans restaurant, hem van ellende maar mee genomen, zit er nu wel mee opgescheepd, maar hij is niet ongezellig !!!
Zo weer genoeg gekletst, nu nog wat foto's plaatsen en dan naar bed.
Groetjes allemaal en tot morgen misschien,
Bob en Mia
20 Oktober 2011 - 05:14
André:
Nu nog maar hopen dat je hem over een paar dagen in Nederland mag invoeren.... :-)
Of ruil je hem onderweg misschien in voor een toreador? :-)
Maareuh, ziet er mooi uit daar dat landschap met die witte huizen, en gezellige straatjes.
Vrienden van ons zijn net een paar dagen terug uit Malaga. Zij waren ook nog naar Gibraltar geweest en de apen zaten er nog. Zij zijn ook nog naar de tunnels in Gibraltar geweest (schijnen in WO II belangrijk geweest te zijn) en dit was best de moeite waard om te gaan kijken.
Veel fun & 8-). Wij blijven meereizen!!
Greetz from Pape-City -
20 Oktober 2011 - 07:38
Astrid:
Hola Bob en Mia, Was zeker heel erg gezellig om een avondje met jullie door te brengen, wij hebben er van genoten hoor. Zijn weer mooie fotos en ben er zeker van dat er nog vele mooie zullen volgen. Veel plezier nog en geniet ervan!!! Wij volgen jullie hoor!
Liefs
Michel en Astrid -
20 Oktober 2011 - 17:29
Ton En Marlies:
Het ziet er weer prachtig uit, mooi weer, leuke straatjes en dorpjes. Lekker onthaasten, denk ik.
Geniet lekker verder, wij smullen van de foto's.