Sierra de Las Nieves
Door: Bob en Mia
Blijf op de hoogte en volg Bob en Mia
20 Oktober 2011 | Spanje, Ronda
Leuk dat jullie dit weer gaan lezen en bedankt voor alle leuke reacties tot nu toe.
Vanochtend pas om 8 uur wakker geworden en dit is de schuld van Astrid en Michel, zoals jullie inmiddels weten waren we bij hun in Nerja op bezoek, en ja wij wilden natuurlijk eigenlijk al veel eerder weg, maar werden gedwongen om steeds langer blijven, ( geintje )het was gewoon reuze gezellig en ze hebben een schitterend huis.
Onze reis vanuit Nerja begon langs de kust via Terrormolinos, Fuengirola naar Marbella, wat we eigenlijk best een leuk plaatsje vonden, vele luxe jachten lagen hier afgemeerd, er was er één te koop en die was voor ons, maar eerst even voor ene lening naar de bank, gelukkig was er toevallig een Abnamro kantoor in Marbella, en alles was zo geregeld zoals gewoonlijk !!!
Na Marbella zijn we de bergen in gegaan richting Ronda, via de plaatsjes Ojén, Monda, Yunquera,Tolox, en El Burgo, dat was een schitterende reis door de Sierra de Las Nieves.
Morgen gaan we een dagje naar Gibraltar, daar is Bob 40 jaar geleden geweest toen hij bij de Marine was, en we gaan eens even polshoogte nemen of ze hem in de pub nog herkennen, je zou bijna zeggen dat moet haast wel !!!!!
We overnachten 2 nachten even buiten Ronda in een mooi verbouwde echt oude Spaanse molen, waar een Engels stel 8 jaar geleden aan de verbouwing begonnen zijn, het is prachtig geworden en de oude sfeer hangt hier nog.
Nou luitjes, tot het volgende verslag maar weer en by the way, het is hier nog steeds korte broeken weer
niet om jullie jaloers te maken hoor het is maar een mededeling.
Groetjes, Bob en Mia
20 Oktober 2011 - 20:38
Astrid:
Haha....8 uur is toch nog prima op tijd. Blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een relaxte start van deze dag....
Mooie foto's hoor. En wat een mooi plekje waar jullie nu overnachten. Geniet ze en blijf jullie volgen hoor. Groetjes -
20 Oktober 2011 - 20:48
Joke En Frans:
Ja, ja, een mededeling, wij hier met de verwarming aan en jullie in korte broek. Het moet niet gekker worden. Maar het is jullie gegund hoor, maar als je even tijd hebt stuur dan een graad of 5 deze kant heen, dan zijn wij al tevreden. Het is trouwens iedere avond weer leuk om even op deze site te kijken en te lezen wat jullie nu weer beleefd en gezien hebben.Dus blijf maar lekker genieten en schrijven!!!!! Groetjes en liefs Joke en Frans -
20 Oktober 2011 - 21:46
Wilbert:
Gaan jullie naar Spanje, kom je daar nog ABN AMRO tegen! Misschien sturen ze Bob er nog eens heen als er daar een of andere computerstoring is :-) Bijzonder mooie foto's trouwens! Veel plezier in Spanje en groeten van Wilbert. -
21 Oktober 2011 - 07:26
Ad En Anja:
Dat ziet er weer prima uit.
Het is dat ik nog moet werken.....................
Anders kwamen we die kant op.
Leuk verslag en mooie foto's.
Groetjes en goede reis verder.
21 Oktober 2011 - 11:27
Bende Van 4.....:
Ohh, nou 8 uur is een mooie tijd om op te staan hoor.. Beter als 6.00 haha.
enne een abnamro bank tegen komen op je vakantie hmmmm Nou, dat zal niks voor mij zijn als ik ineens mijn werk in spanje tegen kwam hoor hahaha..
veel plezier nog -
21 Oktober 2011 - 18:11
Ton:
Wat een mooi land om lekker op vakantie te gaan, mooi weer, schilderachtige plaatsjes. Lijkt me heel relaxt. Geniet er van, wij volgen jullie digitaal.